Profi bőr- és szépségápolás.

SzépségCenter

Természetes hatóanyagok a bőrápolásban

2018. január 16. - SzépségCenter

A bőrápolás a kozmetika leghangsúlyosabb szegmense, nem véletlenül: a bőr a testünk külső rétege, amit mindenki lát, ezért egyáltalán nem mindegy, milyen állapotban van. Természetesen ez elsősorban az arcbőrre igaz, legfőképpen azért, mert azt nem szokás ruhadarabokkal elfedni (legalábbis a mi kultúránkban). Sajnos a problémás bőr meglehetősen gyakori, és bár nagyon jó dekorkozmetikai termékek vannak, amik a hibák elfedésére hivatottak, ez csak tüneti kezelés, és nem visz közelebb a megoldáshoz. Ha megoldást is szeretnénk, a bőrápolásra kell komolyabb hangsúlyt fektetnünk, méghozzá a megfelelő termékeket alkalmazva, kellő rendszerességgel.

 _mg_2928-02.jpeg

Minél természetesebben

Rengetegféle szépségápolási termék létezik, persze eltérő hatékonysággal, és eltérő összetevőkkel. Az ördög pedig a részletekben, azaz jelen esetben az összetevőkben rejlik, ugyanis ezek fogják meghatározni, hogy egy termék mennyire hatékony, jó minőségű, és mennyire tesz jót a hosszabb távon való használata. Mivel ezzel egyre jobban tisztában vagyunk, a természetes összetevők, hatóanyagok mind nagyobb és nagyobb hangsúlyt kapnak a bőrápolásban. Az előnyük egyértelmű: magas hatékonyság, kevesebb mellékhatás, szebb eredmény, és összességében jobb állapotú bőr. Ráadásul az allergiás reakciók is ritkábbak, mint a mesterséges anyagok esetében.

 

Természetes hatóanyagok Ázsiából

Ázsiában mindig is komoly hagyománya volt a gyógynövények és egyéb természetes, növényi hatóanyagok használatának. Nincs ez másképp Tajvanon sem, ahonnan például a Narüko márka is származik. A termékekben számos növényi hatóanyag van, mint például a rózsa, aminek számos pozitív hatása van a bőrre:

  • Hidratál
  • Ragyogóbbá, puhábbá teszik a bőrt
  • Nyugtatja a bőrt
  • Fertőtlenít

 aviary-image-1511196238991.jpeg

A Narüko kozmetikumok mindemellett természetközeliségét fokozza, hogy csomagolásuk újra felhasználható, így azoknak is kiváló választást jelentenek, akiknek a hatékonyság mellett a környezetvédelmi szempontok is fontosak. A Narüko termékekkel egy egészen új, különleges élményt tapasztalhatunk meg a bőrápolás terén!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr4613570645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása