Profi bőr- és szépségápolás.

SzépségCenter

Csodát tesz a pattanásos bőrrel a teafaolaj

2018. január 29. - SzépségCenter

Akik hallottak már a teafaolajról, valószínűleg két dologra emlékeznek: egyrészt, hogy szinte csodaszer, és bármire jó, másrészt, hogy az illata igen erőteljes, és meg kell szokni. Nos, mindkettőben van igazság, de egyik sem készpénz. Mindenre természetesen nem jó a teafaolaj, ilyen ugyanis egyszerűen nem létezik. Bőrproblémákra viszont valóban igen hatékony szer, ezért számos kozmetikai termékben megtalálható. Ami az illatát illeti: van, aki szerint, kifejezetten kellemes, mások nem nagyon bírják. Abban mindenesetre az utóbbi csoport képviselői is egyetértenek, hogy a pozitív hatásai miatt megéri elviselni az erőteljes illatot.
_mg_2962-01.jpeg

Mit kell tudni a teafaolajról?

A teafaolaj hazája Ausztrália, az ottani őslakosok már régóta használják különböző egészségügyi panaszok orvoslására. Méghozzá eredményesen. Legfontosabb tulajdonságai, hogy fertőtlenítő és gombaölő, ezért számos problémával veszi fel hatékonyan a harcot. Fontos tudni, hogy teafaolajat fogyasztani semmiképpen sem szabad, ugyanis mérgező hatású. Hajlamosak lennénk azt hinni, hogy a gyomrunkra, bélrendszerűnkre is jótékony hatással van, de ez sajnos nem igaz.

Külsőleg, a bőrön alkalmazva ugyanakkor a teafaolaj csodát művel. Sok bőrgyógyászati problémára, külső fertőzésre alkalmazható hatékonyan. A teafaolajban mintegy 100 olyan vegyület található meg, ami potenciálisan gyógyító hatású lehet – ezért van az, hogy olyan széles körben használható.

 _mg_2614.JPG

Na de miért is olyan hatékony a problémás bőrön?

A pattanásos bőrnél kevés bosszantóbb jelenség van. A teafaolaj ugyanakkor eredményesen tudja felvenni a harcot ezzel a kellemetlenséggel, ugyanis nagyon erős fertőtlenítő, emellett pedig gyulladáscsökkentő hatása is van. A nagyobb, gyulladt pattanásokat így nagyon gyorsan gyógyítja, a fertőtlenítésnek hála pedig megakadályozza, hogy újabbak alakuljanak ki. Rendszeres használat mellett így a bőr sokkal szebb lehet. A teafaolaj használható töményen is, de az azt tartalmazó kozmetikumok is nagyon hatásosak. Ha problémás a bőröd, mindenképpen ki kell próbálnod!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegcenter.blog.hu/api/trackback/id/tr9713613331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása