Profi bőr- és szépségápolás.

SzépségCenter

Gyönyörű párosítás!

2018. február 21. - SzépségCenter

szepsegcenter készítette ezt a képet.

Építsd be a rutinodba a bőrápolást!

2018. február 19. - SzépségCenter

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy megfogadta, hogy mostantól kiemelt figyelmet fog fordítani a bőre ápolása, és felszámolja azokat a problémákat, amikkel évek óta küzd, és folyamatosan megkeserítik a mindennapjait.

Én is sokszor megfogadtam már ezt. Egy ideig lelkesen tisztítottam is a bőrömet, kentem rá a megfelelő termékeket, aztán egyre többször elfelejtődött. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy már az ágyban fekve jöttem rá, hogy kimaradt az esti arcápolás, és legyintettem rá: „oké, majd holnap pótolom, egy nap kihagyás nem a világ”.
aviary-image-1509969202508_1.jpeg

Tovább

A bőrápolóiddal vágod tönkre a hormonjaidat!

2018. február 13. - SzépségCenter

Már nem számít különösebben újdonságnak, ha valamilyen anyagról, ami gyakran megjelenik kozmetikai termékekben, kiderül, hogy nemhogy nem tesz jót a bőrnek, hanem valójában kifejezetten ártalmas a hosszabb távú használata. Ez annak köszönhető, hogy a technika fejlődésének hála, egyre több anyagot tudunk egyre részletesebben vizsgálni, illetve egyre szélesebb körű tapasztalatok állnak rendelkezésünkre az egyes összetevőkkel kapcsolatban. Ezért olyan anyagokról is kiderülhet, hogy kártékonyak, amikről korábban nem volt ilyen információnk.

cvit.jpg

Parabénmentes C-vitaminos fátyolmaszk

Ilyen anyagok a parabének is, amik ennek ellenére állandó összetevőit jelentik a kozmetikai termékeknek. Mindig voltak, vannak, és lesznek is olyan vásárlók, akik kevésbé tudatosak, és nem figyelnek arra, hogy milyen összetevőket tartalmaznak az általuk használt termékek. De szerencsére egyre többen vannak azok, akik tudatosan választják ki a kozmetikumaikat, bőrápolóikat, és igyekeznek olyan termékek mellett letenni a voksukat, amik nem tartalmaznak parabéneket.

 

Tovább